Chirurgie dento-alveolara si implantologie


Edentatiile intinse, molarii de minte, dintii inclusi si chisturile de dimensiuni mari nu mai sunt o problema.

Medicul nostru specialist in chirurgie maxilo-faciala si implantologie evalueaza cazul si stabileste mai multe optiuni de tratament, iar impreuna cu dumneavoastra alegem cea mai buna solutie. Experienta si dotarile exceptionale ne ajuta sa rezolvam chiar si cele mai dificile cazuri.

Va oferim servicii de chirurgie orala la cele mai inalte standarde. Implanturile clasice si premium, aditiile si reconstructiile osoase, procedurile de sinus lift fac parte din portofoliul nostru de servicii.

Chirurgia ultrasonica – piezosurgery, cea mai moderna forma de chirurgie orala ne ajuta sa va oferim proceduri de recoltari osoase pentru reconstructii (standardul de aur), sinus lift, extractii de molari de minte si rezectii apicale minim invazive, fara durere postoperatorie si cu edem mult redus.

Prin utilizarea implanturilor premium (Straumann –Elvetia) impreuna cu tehnica A-PRF (Advanced Platelet Rich Fibrin) ce genereaza membrane din sangele dumneavoastra, obtinem regenerarea si integrarea mai rapida a osului aditionat si a implanturilor utilizate scazand astfel durata tratamentului, confortul Dumneavostra fiind imbunatatit.

 

Parteneri